Bergenbier lansează berea Fresh Grapefruit


Bergenbier Fresh Grapefruit este primul mix de bere cu suc de grapefruit din România, creat special pentru prietenii berilor cu arome, ce doresc să se răcorească cu o băutură cu un conţinut redus de alcool, fără să renunţe la gustul plin a berii de calitate. Bergenbier Fresh Grapefruit se lansează în aprilie în toată ţara, completând fericit portofoliul de inovaţii al companiei Bergenbier.

Un plus de tărie şi ingrediente naturale, atent selecţionate, berea lăsata un timp mai îndelungat la maturat pentru a obtine cu adevarat un gustul plin, puternic şi bărbătesc.

După succesul mixului de bere cu lămâie de anul trecut, Bergenbier Fresh Lemon, compania Bergenbier S.A. continuă seria inovaţiilor lansând în aprilie o nouă alternativă de răcorire satisfăcătoare, gata de lupta cu toridele zile de vară.
Bergenbier Fresh Grapefruit este amestecul unic şi perfect echilibrat între bere și suc de grapefruit. Cu un conţinut scăzut de alcool, doar 1,9%, Bergenbier Fresh Grapefruit are un gust deosebit de plăcut şi instantaneu răcoritor. Are acea amăreală specifică a hameiului de bună calitate, dar şi un gust adevărat de grapefruit, arome ce se împrietenesc de minune în pahar.

Noul produs lansat de Bergenbier SA este disponibil la raft, în varianta sticlă returnabilă de 0.5 l şi doză de aluminiu la 0.5 l. Noul produs va fi susţinut printr-o campanie susţinută pe toate canalele media.

“Bergenbier Fresh Grapefruit este pariul nostru cu vara, un mix de bere cu suc de grapefruit cu un gust deosebit de răcoritor. Intr-o categorie in care suntem pionieri, continuam sa inovăm, aducând experienţele berilor premium în segmentul berilor accesibile. Această completare a portofoliului Bergenbier vine doar să întărească această afirmaţie. Astfel am dezvoltat Bergenbier Fresh Grapefruit, o bere creată din prietenie pentru consumatorii mărcii Bergenbier care uneori ar bea ceva extrem de răcoritor, nerenunţând la marca lor preferată”, a declarat Mihai Bonca, director de Marketing Bergenbier S.A.

Leave a comment