Trenduri pentru a-ti transforma locuinta intr-o super casa


AMBIENT_2013Fie ca vorbim de apartament, garsoniera sau casa cu mai multe niveluri, fiecare locuinta ar trebui sa fie mai mult decat un spatiu unde sa ne retragem seara, dupa o zi de munca. Amenajata dupa ultimele tendinte in domeniu sau in stil minimalist, casa ideala depinde de fiecare dintre noi.

de Marian Craciun

Si numai cand ne gandim cat de greu este sa asortam cateva obiecte vestimentare, cand totul se extinde la nivel de camin deja lucrurile au o importanta mult mai mare, iar in aceste momente fiecare dintre noi resimte cat de necesar este sa apelezi la un specialist in domeniu.

Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa isi personalizeze caminul si vor sa gaseasca intr-un singur loc tot ceea ce au nevoie, la mijlocul lunii aprilie AMBIENT EXPO asteapta vizitatorii cu idei de design, produse de decor interior, sisteme de iluminat si multe altele, pentru o casa asa cum si-o doreste fiecare.

Eveniment lider pentru zona Europei Centrale si de Sud-Est, AMBIENT EXPO  a ajuns in acest an la cea de a XX-a editie. Sub un singur acoperis, intre 18 si 21 aprilie veti regasi cea mai cuprinzatoare gama de produse si sisteme pentru ambientari, decoratiuni si mobilier.

Peste 100 de companii din Romania si din strainatate, din tari precum: Bulgaria, Grecia, Italia, Polonia, si Ungaria vor prezenta tot ce au mai bun pe o suprafata de peste 4.000 de metri patrati.

In aceeasi perioada cu aceasta manifestare se desfasoara la ROMEXPO alte 5 evenimente ce impreuna vor duce la crearea caminului de vis. Este vorba despre: CONSTRUCT EXPO, ROMTHERM, ANTIQUE MARKET, EXPO FLOWERS & GARDEN si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s