Inedit: British Airways, flashmob în Afimall Shopping Centre din Moscova


Urmând trendul inedit de promovare și, totodată, inspirându-se din experienţele şi personajele pe care vizitatorii se aşteaptă să le întâlnească atunci când călătoresc cu avionul în Marea Britanie, British Airways a realizat un flashmob în Afimall Shopping Centre din Moscova. Compania le-a prezentat cumpărătorilor amuzaţi sosii ale celor patru membri ai trupei Beatles, James Bond, Maiestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, Garda Regală, Mary Poppins şi un cântăreţ singuratic din cimpoi.

Vizitatorii unui mall din Moscova îşi făceau relaxaţi cumpărăturile de sâmbătă atunci când British Airways şi VisitBritain, agenţia naţională de turism, care răspunde de strategia de marketing a Marii Britanii la nivel mondial, i-au luat prin surprindere, sărbătorind într-o manieră unică simbolurile ţării.

Fanii muzicii, iubitorii filmului, admiratorii familiei regale şi anglofilii aspiranţi au fost invitaţi să se alăture simbolurilor lor britanice preferate, pătrunzând în interiorul unei spectaculoase valize cu steagul britanic.

Staff-ul British AirwaysBucurându-se de o ofertă generoasă, care include acceptarea unor bagaje de până la 23 kg în cabinele World Traveller (economic) şi World Traveller Plus (economic superior), oaspeţii British Airways pot opta pentru o valiză la fel de mare, cu care să îşi aducă acasă toate suvenirurile de vacanţă din excursia lor în Anglia!

British Airways este o companie aeriană globală, care oferă servicii complete, având o reţea de rute ce acoperă peste 150 destinaţii din 75 ţări. British Airways operează de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra. Terminalul 5 este destinat în exclusivitate oaspeţilor companiei şi are o capacitate de peste 30 milioane de clienţi pe an.

Leave a comment