Designerul Karim Rashid lucrează cu Hyundai Motor


Hyundai - Karim RashidKarim Rashid este cunoscut pentru viziunea sa creativa si inconfundabila – de la design de produs la design interior, de la design de mobila la arta. Recunoscut pentru semnatura sa in materie de design, a obtinut premiul Red Dot, dar si alte 300 de titluri care l-au facut celebru la nivel international.

de Marian Crăciun

Considerată compania cu cea mai rapida dezvoltare din industria auto, Hyundai Motor Company intră în trendul marilor grupuri auto și anunță ca va face cunoscute rezultatele colaborarii cu unul dintre cei mai cunoscuti designeri mondiali in cadrul Salonului Auto de la Seul 2013, care va debuta la 28 martie. Coloborarea dintre Karim Rashid si Hyundai sustine eforturile marcii auto de a se adresa consumatorilor tineri, nonconformisti, atrasi de forme unice si inovatoare de design.

Filosofia creativa de design a lui Karim Rashid si individualitatea unica a brandului Hyundai PYL formeaza o alaturare perfecta. Hyundai va expune i40 Art Car, dar si o colectie de design special, pentru a oferi diversitate vizitatorilor standului Hyundai de la Salonul Auto din Seul”,

Won Hong Cho, Chief Marketing Officer al Hyundai Motor.

Pentru a fi în trend si a se adresa consumatorilor tineri din Coreea, Hyundai a inclus i30, i40 si Veloster in gama PYL (Premium Younique Lifestyle), pentru care au dezvoltat actiuni de marketing dedicate.

Conceptul din spatele modelului european de clasa medie i40 Art Car, dezvoltat de catre Rashid este definit drept “conexiunea dintre design si tehnologie”, iar exteriorul este caracterizat de forme triunghiulare si multicolore, ce ilustreaza viteza si manevrabilitatea autovehicului. i40 Art Car va promova cu succes designul conceput pentru segmentul PYL, punctand calitatile unice ale i40.

Hyundai Motor va expune totodata ‘colectia speciala de accesorii PYL Karim Rashid’, alcatuita din patru piese – ceas de mana, rucsac, geanta si pahar – elemente ce vor purta semnatura lui Rashid, ilustrand un design simplu si unic, ce mentine functiile traditionale ale acestor obiecte cotidiene.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s