Tudor. Personal Tailor lansează colecția EVOLUTION. Dedicată exclusiv bărbaților!


tailor1 (9)Eleganța este o atitudine universală, indiferent unde sau când ne aflăm, iar Tudor. Personal Tailor a demonstrat încă o dată acest lucru, printr-o colecție de modă asezonată cu o galerie de artă contemporană, în prezența violonistului Alexandru Tomescu. Totul, cu stil, la etajul VIII al clădirii Magheru One.

De Oana Vasiliu

Cei de la Tudor. Personal Tailor spun că au învățat de la clienți că afacerile înseamnă jumătate inteligență, jumătate imagine. Iar colecția EVOLUTION prezentată a întărit acest lucru, într-o notă de eleganță și rafinament, unde invitații s-au bucurat de o remarcabilă linie de costume pentru bărbați.

Invitatul de onoare al serii a fost Alexandru Tomescu, violonist de excepție și  tânăr nonconformist al cărui spirit liber se reflectă perfect în muzica sa, o prezență foarte rară la astfel de evenimente mondene, dar nu neapărat neobișnuită, având în vedere concertele inedite pe care le-a susținut de-a lungul timpului în spații neconvenționale. Alături de el a fost prezent și celebrul trompetist newyorkez de origine română, Emil Bizga, care a încântat auditoriul printr-un recital de smooth jazz.

Noutățile pe care Tudor le aduce pentru acest sezon sunt: sacoul soft fused; pantofii și mocasinii din piele naturală realizați pe măsura cumpărătorului; țesături speciale pentru sezonul cald – lână cu finețe sporită și nu în ultimul rând combinațiile de lână cu mătase, in și bumbac.

”They say real men are bold”, un aspect cu care ne-au surprins la lansarea EVOLUTION și cei de la Tudor.Personal Tailor, prin prezentarea manechinelor statice a noii colecții masculine.

Pentru clienții business, elementele definitorii sunt costumele cu revere ascuțite, în nuanțe de gri și bleumarin- indigo (culoare reprezentativă pentru brandul Tudor), dar și alternative pastel în nuanțe de galben sau chiar roz. Colecția se încadrează în continuare în tiparele clasicului Gentleman, cu o notă de modernism, iar la tendințele cromatice ale sezonului și la mult-apreciatul alb, se adaugă originalitatea designerilor Tudor și măiestria croitorilor.  Pentru aceste costume, accesoriile propuse sunt cravatele, papioanele, dar și brâuri și batiste din mătase naturală sau butoni din argint.

Galeria de artă contemporană special creată pentru lansarea colecției EVOLUTION a fost completată de lucrări din sticlă suflată ce aparțin lui Dan și Mihai Băncilă și de gravurile lui Mircea Popescu, ce propune localizarea și înțelegerea a ceea ce înseamnă gravură și imagine multiplicată în arta vizuală contemporană.

Noua colecție Tudor. Personal Tailor poate fi găsită și probată pe str. Episcopiei 1-3, în cadrul Athenee Palace Hilton sau pe strada Cuza Voda 95.

Foto: Stefan Cociorvei

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s