Entersoft Romania alege prSTEPS pentru marketing și comunicare


EntersoftEntersoft, furnizor regional de soluții software de business (ERP, CRM, BI, EDI) a ales prSTEPS, începând cu luna aprilie 2013, pentru implementarea strategiei de marketing și comunicare.

Entersoft România a fost fondată în 2006 și este parte a rețelei regionale Entersoft, cu sedii în Grecia, Cipru, Serbia și Arabia Saudită. Misiunea Entersoft România, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovație tehnologică prin intermediul unor soluții software de business integrate, dublate de servicii de implementare și suport clienți complete și de calitate.

Am ales prSTEPS pentru experiența pe care echipa lor o are în comunicarea brandurilor tehnologice și pentru că au dovedit o înțelegere corectă a business-ului în care Entersoft activează”

Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Printre clienții prSTEPS se numără JTI România, Editura Litera, Grupul Editorial Corint, CaliVita, Gittanos Company, Best Distribution și Elefant.ro.

Avem două obiective principale în privința Entersoft: creșterea vizibilității brandului în România și comunicarea beneficiilor produsului tehnologic pe toate canalele care conduc către clientul final”

Iuliana Butuc-Cerchez, co-Founder și Managing Partner la prSTEPS.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s