Romanian CSR Awards 2013, la prima ediție. Reusita si succes!


romanian csr  awards 2013Trebuie sa recunosc, prieteni din social media, ca seara trecuta a fost una deosebita: am luat parte la un eveniment important pentru CSR-ul (Corporate Social Responsibility) din România, dar si pentru mine. M-am echipat la costum, desi nu prea imi sta in obicei, si am pornit-o prin ploaie catre locul cu pricina. De ce la costum? De ce prin ploaie?

La costum, pentru ca organizatorii Romanian CSR Awards 2013 mi-au dat ocazia sa jurizez si sa inmanez premii castigatorilor, iar mersul prin ploaie … pentru ca afara ploua J! Dupa ce am urcat pe scena si am inmanat trofeele, alaturi de ceilalti membrii ai juriului, prima impresie, la cald, este ca Lăcrămioara Botezatu si echipa ei au facut o treaba pe cinste si au organizat foarte bine prima editie a Romanian CSR Awards 2013.

Competitia a aliniat la start nu mai putin de 83 de proiecte de Responsabilitate Sociala Corporativa, derulate pe parcursul anului trecut. Iar pentru a va da seama de importanta evenimentului pot sa va dezvalui ca valoarea finantarii acordata pentru derularea acestor proiecte a depasit 4 milioane de euro, iar in competitie au inscris proiecte un numar de 31 de companii cu peste 500 de angajati si 13 companii cu mai putin de 500 de angajati.

Atmosfera a fost minunata, iar printre cei alaturi de care am petrecut cateva ore minunate se numara Simona Rosu, Andreea Dinca, Andrei Panait, Stefan Alexiu, Simona Dobre, Catalin Lupoaie, Cristian China Birta (Chinezu), Cristina Barticel, Laura Nureldin, Lacramioara Botezatu & co!

csr media awards 2013 csr media awards 2013 csr media awards 2013

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s