Daruri pentru noul TSAR de la Alexander Vodka


ALEXANDER VODKA_NEW TSARAlexander Vodka deruleaza in perioada 5 aprilie – 4 mai campania in-store „Daruri pentru noul TSAR” prin care consumatorii pot castiga peste 5.000 de premii la achizitionarea unei sticle de Alexander Vodka. Campania se deruleaza la nivel national in principalele lanturi de hypermarket, iar cumparatorii pot castiga instant si garantat „Daruri pentru noul TSAR”: miniaturi Alexander Vodka, icre de Manciuria pentru „perfect serve” alaturi de Alexander Vodka si halate de casa premium din satin.

de Marian Crăciun

In plus, pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/AlexanderVodka, prin intermediul aplicatiei „Like a TSAR”, consumatorii pot castiga un scaun de masaj din piele. Tot ce trebuie sa faca este sa introduca codul unic aflat pe fiecare sticla de Alexander Vodka in aplicatia de Facebook „Like a TSAR” si pot castiga prin tragere la sorti marele premiu, demn de rasfatul unui tar.

Produsa dupa o reteta traditionala ruseasca din 1895, Alexander Vodka este obtinuta doar din alcool provenit din cele mai bune boabe de grau. Distilata de 5 ori prin diferite coloane de distilare si filtrata tot de atatea ori, Alexander Vodka este gustoasa, usor de baut si perfecta pentru cocktail.

Datorita retetei sale si gustului deosebit, Alexander Vodka ocupa locul 3 in piata din Romania si se adreseaza consumatorului clasic care o bea ‘dry’ si tinerilor, ca ingredient nelipsit al petrecerilor, in mix-uri.

Alexander Vodka face parte din portofoliul Alexandrion Grup. Infiintat in 1994, Alexandrion Grup are astazi o prezenta activa la nivel local si international, cu doua unitati de productie in Romania.

Portofoliul Alexandrion Grup include toate categoriile de produse de pe piata bauturilor alcoolice: whisky, brandy,vodka, gin, lichioruri, digestive, vermut, grappa, sambuca, tequila.

Alexander Vodka Alexander The New Tsar

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s