Travel trends: British Airways reduce preţurile biletelor pentru America de Nord, Centrală și Canada


BA-planeBritish Airways, unul dintre cei mai importanți operatori internaționali de transport aerian, lansează o promoţie pentru amatorii de călătorii în America de Nord, America Centrală și Canada.  Astfel, compania le oferă acestora reduceri de până la 24% pentru bilete dus-întors în cabina World Traveller (economic).

de Oana Coșman

Potrivit oficialilor companiei, promoţia este valabilă pentru bilete achiziţionate între 30 martie – 17 aprilie, pentru călătorii ce vor avea loc în perioada 4 aprilie – 26 iunie 2013. Printre destinațiile incluse în oferta British Airways se numără Atlanta, Boston, New York, Miami, Vancouver sau Montreal.

Reţeaua de rute a companiei acoperă peste 150 destinaţii din 75 ţări, operatorul fiind una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, cu un transport anual de aproximativ 36 de milioane de pasageri. British Airways operează de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra, destinat în exclusivitate oaspeţilor companiei.

În următorii cinci ani, British Airways va investi peste 5 miliarde de lire sterline in noi aeronave, upgradarea cabinelor şi a lounge-urilor, precum şi în noi tehnologii, menite să ofere clienţilor mai mult confort atât la bordul avioanelor, cât şi la sol.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s