MediaPro Distribution și lansările cinematografice din 2013 – galerie foto


This slideshow requires JavaScript.

În cadrul unui eveniment organizat luni, 1 aprilie, în capitală, MediaPro Distribution și-a reconfirmat statutul de lider pe piața de distribuție cinematografică din România și a anunțat, în fața a sute de invitați din domeniu, filmele pe care le va lansa pe marile ecrane în 2013. Printre cele mai importante producții pe care MediaPro Distribution le va lansa pe marile ecrane în 2013 se numără: Marele Gatsby (lansare în cinematografe pe 17 mai), Marea Mahmureală (lansare în România pe 31 mai), Man of Steel: Eroul (21 iunie), Cercul de foc/ Pacific Rim (12 iulie), 300: Ascensiunea unui imperiu (2 august), Greu de pensionat 2 (9 august) și Last Vegas (20 decembrie).

de Marian Craciun

Unul dintre punctele culminante ale evenimentului a fost marcat de anunțul făcut de directorul general al MediaPro Distribution, Anca Truță, care a declarat că începand cu 2013 portofoliul companiei pe care o conduce se va extinde, urmând să includă și licența de distribuție a producțiilor Dreamworks live action pe piața de cinema din România.

De la evenimentul moderat cu talent de Pavel Bartoș nu au lipsit nici personalitățile din lumea filmului, în frunte cu regizorii: Călin Netzer, Dan Pița, Stere Gulea, Iura Luncașu și Jesus Del Cerro, actorii: Dragoș Bucur, Şerban Pavlu, Ada Condeescu, Dorian Boguță, Stela Popescu, Luminița Erga și Valentin Teodosiu. Pe covorul roșu au mai strălucit aseară și Dana Rogoz, Ioana Maria Moldovan, Daniel Cruceru, Adina Galupa, Răzvan Fodor și Magda Pălimariu.

Punctul forte al întregii seri l-a constituit concertul Loredanei, care a reușit să ridice aproape toată sala in picioare alături de trupa sa Agurida și invitatul său special Cristi Nistor.

MediaPro Distribution este parte a a companiei CENTRAL EUROPEAN MEDIA ENTERPRISES (CME) și este licențiat exclusiv al Warner Bros. Pictures în România, începând cu luna ianuarie a anului 2011.  MediaPro Distribution își menține cu succes statutul de cel mai prolific distribuitor de film independent, aducând pe marile ecrane o selecție unică de titluri ale caselor de producție consacrate: Lionsgate, Summit Entertainment, Lakeshore Entertainment, Relativity Media, Nu Image, IM Global, Sierra/ Affinity, Red Granite, Film Nation, Europa Corp si Studio Canal.

Începând cu anul 2011, MediaPro Distribution și-a extins operațiunile în Ungaria (Pro Video Film & Distribution), Cehia și Slovacia (Bontonfilm), având drept obiectiv principal furnizarea unui conținut de cea mai bună calitate atât teritoriilor în care deja operează, precum și noilor piețe pe care vrea să le acceseze prin intermediul programelor sale.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s