În trend: Porsche Design Sport si adidas lanseaza colectia de primavara-vara


This slideshow requires JavaScript.

Porsche Design Sport si adidas lanseaza pentru sezonul primavara-vara 2013 o colectie rafinata si tehnica de produse sport pentru barbati, realizate pentru a putea fi folosite cu orice ocazie: in parc, pe strada sau pe vapor, in timpul unei plimbari pe mare. Colaborarea dintre adidas si Porsche Design Sport este cunoscuta pentru designul atent realizat, precum si pentru detaliile tehnice.

de Marian Crăciun

Pantoful Driving ELSwFor motion® este elementul principal al liniei de primavara-vara. Partea superioara este subtire, foarte usoara si perforata, pentru a permite aerisirea piciorului. Jacheta Dust este construita astfel incat sa fie rezistenta la vant si apa, iar pantalonii Driver sunt realizati din material schoeller® cu tehnologie 3XDRY®, pentru a asigura senzatia de racoare si confort. Odata cu acest sezon, Porsche Design Sport prezinta si gama de genti Sophisticated Sport Mobility Line, realizata din materiale rezistente la apa, moi si atractive.

Porsche Design Sport este rezultatul colaborarii dintre adidas si Porsche Design. Lansata in anul 2006, colectia Porsche Design Sport combina excelenta in inginerie cu pasiunea pentru stil. Colectia lansata foloseste cele mai avansate tehnologii din industrie, materiale de calitate superioara si un sistem de productie exemplar. Porsche Design Sport stabileste noi standarde in era produselor sport de lux, prin stilul elegant,  informal si tehnic.

In luna mai 2012, Plus X Award® a recunoscut Porsche Design Sport ca „Cel mai inovator brand din 2012”pentru categoria incaltaminte.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s