Nu e păcăleală! De 1 aprilie, peste 10.000 de produse în promoţie, la SigmaNET!


SigmaNET.ro aduce clienţilor săi, de 1 aprilie, reduceri la 10.000 de produse din oferta magazinului. De la componente PC şi laptopuri, la telefoane mobile, SigmaNET.ro reduce preţurile cu până la 25% la produse din mai multe categorii.

Clienţii beneficiază de reduceri de până la 10% la componente PC precum plăci video, plăci de bază, procesoare, harddisk-uri şi SSD-uri. Kingston SSDNow 120GB, de exemplu, ce beneficiază de o reducere de 9%, va putea fi cumpărat la preţul de 409 lei. Harddisk-urile externe vor fi cu până la 21% mai ieftine; un HDD Seagate Expansion Desktop 2TB va fi disponibil la preţul de 369 de lei în loc de 465 lei.

N-au fost uitate nici echipamentele mobile. În cazul laptopurilor, preţurile vor fi reduse cu până la 300 de lei, astfel încât un Acer Aspire V5 571, cu o configuraţie de top, va putea fi cumpărat la numai 2.148 de lei.

Telefoanele mobile vor beneficia de reduceri de până la 18%, iar accesoriile pentru acestea vor avea preţuri cu până la 25% mai mici. Astfel, un smartphone HTC Velocity X710 va fi disponibil la preţul de 1.169 lei, beneficiind de o reducere de 246 Lei. Mai mult, Samsung Galaxy S3 16GB White La Fleur va putea fi cumpărat la cel mai bun preţ de pe piaţă, 1.839 lei.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s