Lemet continua trendul si deschide 2 noi magazine


Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, inaugurează în primul trimestru al acestui an, încă 2 magazine LEM’S în Pitești și Constanța. Investiţia necesară pentru deschiderea celor două magazine LEM’S este de aproximativ 2.200.000 lei.

de Marian Craciun

Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.
Magazinul LEM’S din Pitești se întinde pe o suprafaţă de 1350 mp și este al doliea cel mai mare din România. Acesta se află situat în cadrul complexului Retail Park pe DN 65B.

Magazinul din Constanța se întinde pe o suprafață puțin peste 1000 mp și se află situat în cadrul complexului TOM.
Cu cele 2 spaţii comerciale deschise în acest trimestru, reţeaua LEM’S ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

Strategia noastră de dezvoltare s-a bazat pe extinderea rețelei de magazine LEM’S urmărind dezvoltarea de spații tot mai generoase, în centre comerciale noi. Și în 2013 strategia noastra urmează aceeaşi direcţie. Urmează să inaugurăm până la sfârșitul anului aproximativ 15 magazine în diferite zone ale țării”

Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei, strategia de extindere.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM’S activează peste 1.250 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s