O noua campanie de imagine pentru GRANT’S: DISCOVER A DIFFERENT ANGLE


Grants_OriginalPrezent in peste 180 de tari, Grant’s Family Reserve este unul dintre cele mai premiate blended scotch whisky din lume si are la baza reteta originala pe care insusi William Grant si-a pus semnatura in 1898. Timp de 5 generatii, reteta este neschimbata si ofera consumatorilor sai gustul usor fructat si vanilat, aroma unica – specifica regiunii Speyside din Scotia, ce se imbina perfect cu maltul intr-un whisky special: Grant’s Family Reserve.

de Marian Crăciun

Pentru a obtine Grant’s Family Reserve, Brian Kinsman, Grant’s Master Blender, amesteca cu indemanare peste 25 de tipuri de single malt si Scotch whisky-uri, ce sunt apoi distilate cu atentie la o temperatura scazuta. Whisky-ul astfel obtinut este invechit in butoaie de stejar  pentru a obtine o savoare intensa si o aroma delicata.

Campania GRANT’S, DISCOVER A DIFFERENT ANGLE, are ca mesaj principal bucuria de a impartasi cu cei dragi lucrurile bune, de calitate, din viata noastra. Spotul este realizat in Anglia si va fi difuzat pe principalele posturi de televiziune din Romania in perioada 25 martie – 4 mai 2013.

Spotul se adreseaza in principal consumatorilor de whisky, pe care Grant’s ii incurajeaza sa savureze un whisky cu traditie in diferitele ocazii sociale, fie ca este vorba de intalnirile cu prietenii sau reuniunile cu cei dragi. Pe scurt, Grant’s ne indeamna sa impartasim cu cei din jurul nostru emotii si povesti intr-o atmosfera relaxata”

Bogdan Anghel, Marketing Manager Alexandrion Grup Romania.

In Romania, Grant’s Family Reserve face parte din portofoliul Alexandrion Grup. Infiintat in 1994, Alexandrion Grup are astazi o prezenta activa la nivel local si international, cu doua unitati de productie in Romania.

Portofoliul Alexandrion Grup include toate categoriile de produse de pe piata bauturilor alcoolice: whisky, brandy,vodka, gin, lichioruri, digestive, vermut, grappa, sambuca, tequila.GRANTS

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s