Bogdan Naumovici și 23 Communication Ideas, un nou spot TV pentru Flanco


Compania a optat pentru un spot de brand, din care vor deriva spoturile de produs, menite să promoveze campanii și oferte speciale alături de parteneri. După lansarea campaniei „Flanco. Mereu peste aşteptări”, compania continuă repoziționarea prin promovarea unui spot emotional, care vorbeste despre capacitatea de a oferi mai mult decât un simplu produs de electroIT.

de Marian Crăciun

Agenția 23 Communication Ideas a plecat de la caracteristicile companiei Flanco, dar și de la necesitatea de a comunica mai bine beneficiile celor mai noi tehnologii încorporate în electronice și electrocasnice, pentru a stimula ritmul de înnoire al aparaturii în locuințele din Romania.

Investițiile importante în consultanții Flanco, în mixul de produse, în servicii și în reamenajarea celor mai multe dintre magazine au adus Flanco mai aproape de obiectivul de a deveni liderul pieței de electroIT”,

Marina Zara, Marketing Motor Flanco.

Personajele spotului Flanco sunt cuplul care își dorește un cămin confortabil și potrivit cu stilul de viață, consultantul care știe să îi ofere informațiile de care are nevoie și prietenii alături de care se bucură de toate beneficiile produselor Flanco. Noua execuție din campania “Flanco. Mereu peste așteptări” îi arată consumatorului cum să integreze produsul dorit în stilul său de viață și subliniază o serie de atribute ale brandului: prietenos, sincer, dinamic, de încredere.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s