Travel trends: Hillside Beach Club


hillside-beach-club-fethiyeNu ne dorim să fim în trend cu vremea de afară, mai ales că visăm (încă de acum ceva timp) la vară şi la vacanţă, aşa că vă propunem azi o altă destinaţie de vis. Rămânem aproape de bătrânul continent, mai exact la întrepătrunderea Europei cu Asia, în micul oraş vechi de mii de ani Fethiye, din Turcia.

de Oana Coşman

Fethiye este un oraş înconjurat de Muntele Taurus şi de un superb golf creat de natură. Aici, în acest golf, găsim hotelul Hillside Beach Club, unul dintre cele mai renumite şi luxoase unităţi din regiunea Mării Egee. Construit la începutul anilor 2000, dar renovat şi îmbunătăţit constant, resortul se întinde pe o suprafaţă totală de 120.000 de metri pătraţi şi este alcătuit din opt corpuri care pun la dispoziţia turiştilor camere cu vedere la mare sau la pădurile de pini care îl străjuiesc.

Clasat pe primul loc în opţiunile turiştilor Trip Advisor la categoria Traveler’s Choice 2013, Hillside Beach Club dispune, printre altele, de un renumit centru SPA – Sanda Nature SPA – , de un restaurant principal şi două a la carte (cu specific italian şi pescăresc), opt baruri, piscină, cinematograf în aer liber, patru terenuri de tenis. Totodată, aveţi posibilitatea de a face sporturi acvatice sau scufundări în apele turcoaz ale mării.

Vă puteţi relaxa pe una dintre cele trei plaje ale resortului, toate cu Blue Flag, sau puteţi vizita împrejurimile. Oraşul-port, atrage în abundenţă turiştii cu atmosfera aparte a bazarului din oraşul vechi, cu magazine, restaurante, baruri şi cafenele. Cele mai frumoase şi vechi monumente de artă din Fethiye sunt sarcofagele de tip Lician, precum şi mormintele sculptate într-o stâncă înaltă care datează încă din secolul IV î. Hr.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s