TBI Bank, o nouă bancă în România


TBI_BankÎncepând din luna martie, TBI Bank demarează operaţiunile în România ca sucursală a TBI Bank EAD Sofia și deschide primele 3 agenții în București. Noua unitate se poziţionează, în principal, ca o bancă de retail și pentru IMM-uri și are la bază modelul de business deja existent prin cele două entități ale grupului: TBI Credit – credite de consum și carduri de credit și TBI Leasing – leasing financiar dedicat IMM-urilor. La toate acestea se vor adăuga produsele bancare de economisire și creditare și o gamă largă de servicii.

de Oana Coşman

“După 11 ani de prezență operațională în România, ca un semn al angajamentului nostru pe termen lung în sectorul financiar, începând cu data de 22 martie 2013 am deschis TBI Bank București, ca sucursala a TBI Bank EAD Sofia”, declară Florentina Mircea, Directorul Executiv al Băncii.

Potrivit managerului, TBI Bank îşi propune să finalizeze primul an de activitate cu active de peste 100 milioane euro și să înregistreze profit.

Dezvoltarea rețelei de agenții va continua cu deschiderea a 5 sucursale în țară, începând cu Iași și Constanța, plus două noi sucursale în București.

TBI Bank este parte a grupului TBIF Financial Services care include, de asemenea, companii de prestigiu de pe piața românească de servicii financiare: TBI Credit, TBI Leasing, TBI Auto.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s