Englezii “cititori de tabloide” au degustat produsele alimentare romanesti la IFE Londra


meatDelegatia prezenta la cea mai importanta manifestare expozitionala de profil IFE (International Food & drink Event) Londra in perioada 17-20 martie 2013, a regasit in randul celor care au degustat produsele romanesti si “cititori de tabloide” englezi care faceau afirmatii rautacioase preluate din presa.

de Marian Crăciun

Dupa 4 ani, Romania a revenit pe piata Marii Britanii si a participat cu peste 50 de firme la IFE, etaland produsele romanesti in trei standuri grupate pe o suprafata totala de aproximativ 400 mp. Romania a venit la acest eveniment cu produse din domeniile: carne, panificatie, patiserie si dulciuri, apa minerala, ceaiuri, dulceturi, miere, condimente, vinuri, produse lactate si uleiuri vegetale.

In ciuda framantarilor interne si internationale pe tema sigurantei alimentare, din discutiile avute cu toti partenerii externi, cunoscatori ai industriei alimentare, a reiesit ca Romania a actionat corect si nu exista reprosuri pe aceasta linie”

Stefan Padure, Presedintele Asociatiei pentru Promovarea Alimentului Romanesc-APAR.

Pavilionul Romaniei a beneficiat si de prezenta lui Valentin Soneriu – secretar de stat la MADR, a lui Ion Jinga – ambasadorul Romaniei la Londra si lui Ioan Oleleu – vicepresedintele CJ Cluj.

Editia IFE 2013 a inregistrat un numar de circa 30.000 de vizitatori, din care aproape 4.000 straini. In cadrul targului a fost lansat, pentru prima data, si programul “Meet the Buyer”, actiune dedicata activitatilor B2B.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s