Cu un nou CEO, GECAD NET atacă organizațiile mari și foarte mari


Cezar Cursaru_LRCompania, care a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de 3,5 milioane euro, în creștere cu 15% față de 2011, va continua trendul de a-și sporii ponderea serviciilor în structura de venituri pe 2013, tendință ce va continua și în 2014.

de Marian Crăciun

Specializată în comercializarea și implementarea de aplicații software, GECAD NET va acorda în anul 2013 o atenție mărită proiectelor complexe derulate la organizații mari și foarte mari, cu scopul de a-și exploata în mod optim expertiza tehnică și de afaceri acumulată în ultimii 20 de ani. În acest an, compania anticipeaza venituri de minimum 4 milioane euro.

Începând cu luna martie 2013, echipa de management a fost întregită prin numirea lui Cezar Cursaru pe poziția de CEO. Cursaru se va ocupa de dezvoltarea strategiei companiei în scopul îndeplinirii noilor obiective de afaceri.

Șerban Prejoianu, care a ocupat poziția de director general al companiei, își va continua activitatea în cadrul echipei de management și se va dedica în continuare dezvoltării liniilor tradiționale de afaceri care au fost motorul creșterii companiei GECAD NET în ultimii 20 de ani.

GECAD NET a fost prima companie românească ce a lansat, în 2012, un sistem de cloud privat – SystemV – dedicat segmentului companiilor mici și mijlocii. Tot anul trecut GECAD NET a primit recunoașterea Microsoft România pentru compania cu gradul cel mai înalt de fidelizare a clienților.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s