Noul model concept HND-9 Sport Coupe de la Hyundai, motor turbo de 3.3 litri GDi


Hyundai HND-9 rendering 1Dispunand de tractiune spate, concept de inalta performanta pentru modelele sport coupe, HND-9 este echipat cu un motor turbo de 3.3 litri GDi, cu transmisie automata in 8 trepte si livreaza 370 CP. 

De Marian Crăciun

Hyundai Motor Company, producatorul auto cu cea mai rapida dezvoltare, a prezentat imagini exterioare ale “HND-9”, cel mai recent concept din clasa premium sport. Informatii suplimentare vor fi prezentate la salonul Auto de la Seoul 2013.

“HND-9” reprezinta evolutia filosofiei de design Hyundai “sculptura fluida”. Conceptul noului model a fost dezvoltat de catre Centrul de Cercetare si Dezvoltare Hyundai Motor Group din Namyang, Coreea, iar HND-9 prezinta detalii stilate in fiecare element de design, generand un aspect premium.

Mai mult, HND-9 – cu o capota marita si cu un ampatament extins – infatiseaza o interpretare moderna a unui model coupe sport din clasa premium

Hyundai HND-9 rendering 2Liniile caracterului fluid, dar in acelasi timp aerodinamic, pornesc de la baza farurilor fata si se opresc la portbagaj. Caroseria voluminoasa si puternica, grila hexagonala, extinsa si proeminenta a radiatorului evidentiaza imaginea performanta a acestui concept.

Mai mult, portierele tip “fluture”, liniile spiralate amplasate in apropierea farurilor, care stralucesc discret in caroseria argintie, dubla  teava de esapament si designul unic al farurilor fata si sapte ofera modelului un aspect futurist.

HND-9 va avea premiera mondiala in timpul conferintei de presa Hyundai, din 28 martie 2013, in cadrul Salonului Auto de la Seoul. Detalii suplimentare despre concept si tehnologia revolutionara vor fi prezentate la salon.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s