Weekend-ul Nikonistilor sau cum arata cel mai mare eveniment foto al anului


SiglaPeste 1000 de iubitori ai fotografiei sunt asteptati in weekend-ul sambata, 23 martie, orele 10-20, si duminica, 24 martie, orele 10-16, la cel mai mare eveniment Nikon al anului, Weekend-ul Nikonistilor, editia a IV-a. Anul acesta, evenimentul propune un maraton de workshop-uri teoretice si practice, discursuri si dezbateri foto si video, testare de gadgeturi și echipamente Nikon, dar si expozitii foto, sustin reprezentantii SKIN, unic importator Nikon in Romania.

de Marian Crăciun

Invitatul de onoare al Weekend-ului este Predrag Vuckovic, fotograf oficial Red Bull si unul dintre cei mai apreciati fotografi de sport extrem din lume. El va purta auditoriul timp de 3 ore printr-o lume fabuloasa a pericolului si a spectacolului extrem. Cei prezenti vor putea vedea cum se realizeaza imagini spectaculoase, preluate de cele mai citite publicatii din lume, si vor afla care sunt tehnicile de fotografiere care l-au facut pe Predrag unul dintre cei mai solicitati fotografi de sport din lume.

7 lectori reputati vor sustine workshop-uri de fotografie sportiva, fotografie de presa, editare foto, filmare cu DSLR, editare video, time-lapse. In premiera, Tudor Lucaciu, director de fotografie la filme precum Marti dupa Craciun, Boogie sau Hartia va fi albastra, va sustine un workshop teoretic si unul practic pentru cei care vor sa invete tehnici de filmare cu aparatura foto DSLR.

Pentru cei care nu se inscriu la workshop-uri exista o multitudine de atractii in cupola World Trade Plaza. La studioul Nikon D800, participantii vor putea fotografia gratuit intr-un studio echipat complet cu fundal, lumini si model. La zona de testare se pot incerca cele mai noi gadgeturi foto de la Nikon, inclusiv Nikon D7100 si Nikon COOLPIX A, intr-un set-up cu doua motociclete de ultima generatie si modele.

Nu vor fi uitati nici profesionistii, care sunt invitati la zona Nikon Professional Services, unde sa poata afla toate detaliile despre acest serviciu exclusivist si sa testeze varfurile de gama Nikon. Cafeneaua Nikonistilor ofera un spatiu de relaxare si interactiune cu membrii echipei Nikon. Tot aici se poate urmari transmisia workshop-urilor care se desfasoara in timpul weekend-ului.

Cei care vor sa aiba o amintire de la Weekend-ul Nikonistilor pot trece pe la Fan Shop, unde vor gasi produse exclusive Nikon si vor putea imprima fotografiile pe care le realizeaza. Vor exista concursuri si surprize pentru vizitatori.

Predrag_010 Predrag_002 Predrag_005 Predrag_009

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s