Expoziția „The Human Body” de la București asigurată pentru 5 milioane de euro


human body„The Human Body”, prima expozitie de acest gen din Romania, organizata de Events, a necesitat o polita de asigurare speciala care a fost incheiata de catre compania de asigurari Certasig prin Leader Team broker de asigurare. Valoarea politei se ridica la 5.000.000 de euro si include, printre altele, daunele materiale, daunele catre terti, raspundere civila generala sau procesul de incarcare si descarcare a materialelor expozitionale.

de Marian Crăciun

Este ceva unic si pentru noi aceasta polita, practic am asigurat 200 de corpuri umane, iar riscurile sunt cat se poate de iesite din comun. Vorbim aici de temperaturi, vizitatori, incarcarea si descarcarea exponatelor, toate sunt cuprinse intr-o polita complexa care se intinde pe 4 luni. Noi am dezvoltat produse de asigurare pentru companiile care se ocupa de evenimente, dar acesta a fost, probabil, cel mai dificil de realizat datorita complexitatii riscurilor. ”

Razvan Rusu, managing director Leader Team broker de asigurare.

Evenimentul se va intinde pe o perioada de 4 luni iar polita de asigurare acopera riscurile pe toata perioada. Este pentru prima data cand o companie de brokeraj din Romania intermediaza asigurarea unui eveniment care se intinde pe o perioda lunga de timp si care are riscuri unice. Expozitia include 200 de corpuri umane reale care ofera o perspectiva unica, tridimensionala, a corpului uman si a fost nevoie de 10 ani pentru realizarea ei.

Leader Team broker de asigurare este o companie infiintata in anul 2006, cu peste 5000 de clienti activi si o cifra de afaceri de peste 1,8 milioane de euro.

humanbody5 expo human body1-1 Tentoonstelling toont menselijke lichamen 162445907-6be5288d-071f-4729-a670-53e172327d36 the-human-body-exhibition---torino_325x435 the-human-body-exhibition-torino resize_image

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s