Ernst & Young recrutează 50 de tineri absolvenţi


ernstErnst & Young România continuă trendul anilor precedenți și a deschis, deja, campania de recrutare din această primăvară, prin care va angaja 50 de tineri absolvenţi din întreaga ţară. Procesul se va desfăşura pe parcursul a două luni, timp în care absolvenţii pot aplica online, la link-ul: http://www.ey.com/RO/en/Careers

de Marian Crăciun

În plus, candidaţii interesaţi de o poziţie în companie, vor putea interacţiona direct cu echipa de recrutare şi specialiştii Ernst & Young în cadrul a peste 10 evenimente în universităţi şi târguri de job-uri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. Procesul de selecţie va include atât interviuri cu managerii din fiecare departament, cât şi o serie de teste specifice activităţii din linia de servicii pentru care candidaţii aplică. In cadrul procesului de selectie, vor fi evaluate competenţele lingvistice (limba engleză), abilităţile verbale şi numerice, precum şi cunoştinţele de specialitate.

Cei 50 de juniori care vor fi selectaţi în această primăvară îşi vor începe activitatea în septembrie, când se vor alătura celor 500 angajaţi care fac parte din echipa Ernst & Young, în 5 birouri din ţară şi în Republica Moldova. Majoritatea tinerilor recrutaţi se vor alătura departamentului de Audit financiar, precum si departamentelor de Asistenţă fiscală şi juridică, Asistenţă în tranzacţii şi Asistenţă în afaceri.

Compania investeşte anual 3,000 Euro în medie pentru formarea fiecărui angajat. Această investiţie se reflectă în rezultatele excepţionale pe care tinerii specialişti Ernst & Young le obţin la nivel naţional şi internaţional în cadrul sesiunilor de examinare pentru diverse certificări. Doar în sesiunea de examinare ACCA din decembrie 2012, cursanţii Ernst & Young au ocupat locuri de vârf în clasamentul naţional şi, respectiv, locurile 7 şi 11 în topul internaţional al testărilor.

Peste 1000 de candidaţi au aplicat în campania de recrutare desfăşurată în primăvara anului trecut, dintre care 67 au fost selectaţi pentru a se alătura echipei Ernst & Young în România.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s