AFI Palace Cotroceni susţine “Ora Pământului” şi stinge luminile sâmbătă


ora pamantuluiCentrul comercial AFI Palace Cotroceni se alătură campaniei “Ora Pământului”, o mişcare care a luat amploare la nivel global, și stinge luminile timp de o oră, sâmbătă, 23 martie. 

de Oana Coşman

“AFI Palace Cotroceni își arată susținerea față de mișcarea de conștientizare a populației față de problemele mediului înconjurător prin tragerea unui semnal de alarmă asupra efectelor negative generate de un comportament iresponsabil. Astfel, luminile din mall vor fi stinse timp de o oră între 20:30 și 21:30”, au declarat reprezentanţii mall-ului bucureştean.

AFI păstrează tendinţa începută anul trecut şi se implică în această campanie menită să aducă un grad mai mare de conştientizare asupra efectelor pe care omul şi activitatea sa le are asupra mediului.

În intervalul anunțat, luminile din AFI Palace Cotroceni vor fi ajustate la o intensitate scăzută astfel încât activitatea vizitatorilor să nu fie perturbată în niciun fel.

“Ora Pământului” este o campanie unică în istorie desfăşurată la nivel global care a luat amploare în fiecare an, reuşind în 2010 să atingă circa 1,3 miliarde de susținători din 128 de ţări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s