Storience, premiată cu Bronz la Transform Awards 2013


Adriana si Stefan LiuteLa doar nouă luni de la lansare, agenția de branding Storience este premiată la Transform Awards 2013 pentru rebrandingul Shakespeare School, în categoria „Best use of copy style/tone of voice”.

de Marian Crăciun

Lansată la 1 iulie 2012 de către soții Adriana și Ștefan Liuțe, agenția de branding Storience a fost premiată la a patra ediție a Transform Awards 2013, concurs care celebrează în fiecare an la Londra excelența în rebranding. Potrivit organizatorilor, această ediție a atras un număr record de agenții și companii participante.

Rebrandingul centrului de învățarea a limbii engleze Shakespeare School (www.shakespeare-school.ro) a fost primul proiect al agenției Storience, anunțat în toamna anului 2012, o dată cu aniversarea de 10 ani a școlii. Detalii despre proiect sunt disponibile pe pagina de Facebook a Storience. În cadrul procesului de rebranding, Storience a realizat și noul website al centrului.

Agenția are deja în portofoliu 20 de clienți din servicii profesionale, îngrijirea sănătății, bunuri de larg consum, construcții și materiale de construcții, design de interior, retail și non-profit.

Programul Transform Awards fondat de revista Communicate este un reper în industria de rebranding, repoziționare și transformarea de brand. Nominalizările au fost jurizate de un grup de specialiști in-house, designeri și jurnaliști experimentați cu scopul de a premia cele mai bune proiecte de rebranding din Europa.

noul logo SHS stil vizual 3 website-new-index

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s