Intel România caută studenți pentru a lucra ca stagiari pe perioada verii


Stagii practicaCum veştile bune circulă repede am aflat şi noi că Intel Romania Software Development Center continuă trendul ultimilor ani şi anunță deschiderea a 9 poziții de stagiar pe perioada verii, pentru studenții pasionați de tehnologiile software și hardware. Cei de la Intel ne-au spus că stagiile se adresează studenților din anii  1, 2 și 3, care vor să descopere ce înseamnă să lucrezi într-o companie care investește continuu în dezvoltarea de noi tehnologii. Interesaţi?

de Marian Crăciun

În prezent, 20% dintre angajații Intel Romania Software Development Center sunt stagiari. Pe lângă stagiile de practică, Intel derulează un program de burse pentru studenți și, de asemenea, organizează și susține competiţii studenţeşti de programare paralelă şi în domeniul Open Source, cursuri şi workshop-uri cu studenţii.

Monica Ene-PietrosanuStagiile pe care le organizăm pentru studenți sunt extrem de atractive, pe domenii precum dezvoltarea de software pe platforma Android, pe Yocto și pe Tizen, dar și stagii pe zona de High Performance Computing, Perceptual Computing sau Cloud Computing. Participând la acest program, studenții au posibilitatea de a-și face stagiul de practică într-unul din centrele software cu cel mai ridicat nivel de expertiză din România, să învețe ce înseamnă cultura organizațională a unei mari companii și, poate cel mai important, să lucreze la proiecte care vor construi tehnologiile viitorului sub îndrumarea inginerilor Intel. Obiectivul nostru este de a le arăta că se poate face performanță în domeniul IT și în România și să îi convingem de oportunitățile locale”,

Monica Ene-Pietroșanu, Country Manager Intel Romania Software Development Center.

Studenții care doresc să aplice pentru unul din cele 9 stagii își pot trimite CV-ul accesând http://intel.stagiipebune.ro până pe data de 13 mai a.c. După perioada de înscriere, studenții vor participa la o sesiune de interviuri. Stagiul de practică se va derula în perioada 10 iunie – 10 septembrie și, pe lângă lucrul efectiv la proiecte alături de specialiști de vârf din cadrul Intel, studenții vor participa la o serie de cursuri, ateliere de lucru și activități de team-building.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s