Meli Melo Paris alege TotalPR pentru evenimente și comunicare


meli meloMeli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din România a ales TotalPR pentru serviciile de relaţii publice şi management de evenimente. Contractul a fost semnat în urma unui pitch organizat la finele anului trecut și este valabil pe o perioadă de un an. Campania de comunicare va fi lansată începând cu această lună.

de Marian Crăciun

Meli Melo Paris este o companie înfiinţată în 1998 de către francezii Hubert Larmaraud şi Stephane Dumas. Aceştia au pus bazele primului magazin, în Bucureşti, pentru ca astăzi reţeaua să numere 40 de locaţii în întreaga ţară.

În acest moment reţeaua Meli Melo Paris pune la dispoziţia clienţilor o gamă vastă de bijuterii şi accesorii fashion ce ţin cont de cele mai noi tendinţe din domeniu. Cu preţuri foarte avantajoase, acestea sunt grupate în colecţii sezoniere adaptate oricătui stil vestimentar, de la clasic la nonconformist.

“Meli Melo Paris este un brand care pune accent pe eleganţă, unicitate, imagine şi inovaţie continuă. Echipa TotalPR a dovedit că înţelege piaţa pe care activăm, evoluţia acesteia, valorile companiei noastre şi direcţiile către care ne îndreptăm, dar cel mai important – modalitatea în care dorim să transmitem acest lucru”, a declarat Oana Lazăr, Marketing Manager al Meli Melo Paris.

O parte dintre proiectele deja aprobate de către echipa Meli Melo Paris vor fi puse în practică  începând cu luna aceasta.

Încheierea acestui parteneriat confirmă trendul de dezvoltare al TotalPR în zona clienţilor din domeniul de retail, alături de Hornbach şi EuroGsm, aflate deja în portofoliul agenţiei.

meli melo2 meli melo3 meli melo4 meli melo5 meli melo6 meli melo7

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s