Sony aduce în România primul televizor 4K – Diagonală: 2,13M; Greutate: 90Kg; Preț > 25.000 euro!


20130314-113501.jpgSony aduce în România primul televizor cu rezoluție 4K, modelul BRAVIA KD-84X9005 și speră să vândă 10 astfel de produse în 2013. Televizorul cu diagonala de 84” (2,13M) încorporează tehnologia de imagine 4K X-Reality PRO și oferă imagini impresionante, la o calitate fără precedent. Televizorul este expus în Băneasa Shopping City, în zona food court, iar prețul depășește 25.000 de euro.

de Marian Crăciun

Noul televizor BRAVIA 4K deschide atât un segment de piață, cât și o nouă eră în tehnologia de imagine pentru acasă. Vorbim de o tehnologie uimitoare, dezvoltatată pe baza experienței vaste pe care Sony o are în industria cinematografică, unde a lansat primul proiector comercial, urmat de prima cameră video 4k,”

Lucian Rădulescu, Country Head Sony pentru România, Bulgaria și Republica Moldova.

Procesorul de imagine optimizat poate reproduce conținutul HD sau Blu-ray în imagini incredibil de clare, cu rezoluție 4k. În plus, spre deosebire de ecranele Full HD de mari dimensiuni, pe noul model BRAVIA 4K privitorii nu vor sesiza pixelii, ci se vor bucura de imaginile clare, surprinzător de realiste, la un unghi de vizionare de 60 grade.

De asemenea, privitorii pot sta mai aproape de ecran (la 1,5 m) la jumătatea distanţei recomandată pentru televizoarele Full HD, pentru care distanţa de vizionare recomandată este de trei ori mai mare decât înălțimea ecranului.*

Televizorul este completat de sistemul de sunet cinematografic cu 10 boxe laterale încorporate, optimizat pentru ecranele de mari dimensiuni și capabil să redea până la 50W.

SONY BRAVIA KD-84X9005_2 BRAVIA KD-84X9005 BRAVIA-84-inch Sony Bravia KD 84X9005 SONY BRAVIA KD-84X9005

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s