“We love meat from Romania”, o campanie prezentată la IFE Londra


meatProducatorii romani de alimente continua trendul expozitiilor, iar de aceasta data isi prezinta oferta la IFE Londra. Cu prilejul acestui eveniment vor face cunoscut si mesajul campaniei “We love meat from Romania”, o campanie la care Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc – APAR este partener.

de Marian Crăciun

Romania va participa, in perioada 17-20 martie 2013, cu peste 50 de firme din domeniul industriei alimentare, la targul international de produse alimentare si bauturi – IFE (International Food & drink Event), ce se va desfasura la Londra, Marea Britanie, in cadrul complexului expozitional ExCel. Firmele romanesti vor imparti un spatiu de 309 mp, localizat in zona pavilioanelor nationale, in imediata apropiere de sectorul destinat produselor din carne, fapt ce va crea o mai mare atractivitate pavilionului romanesc.

Romania, vine la acest eveniment cu produse din sectoarele de carne, panificatie, patiserie si dulciuri, apa minerala si plata, ceaiuri, condimente, vinuri, produse lactate si uleiuri vegetale. Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc – APAR, isi propune ca impreuna cu toate firmele romanesti reunite la acest eveniment, sa promoveze cu succes alimentele romanesti, brandurile romanesti si nu in ultimul rand sa stabileasca relatiile de bussiness care sa le permita intrarea cu usurinta pe piata din Anglia si nu numai.

La standul APAR, vizitatorii vor putea degusta Magiunul de Topoloveni si intreaga gama de dulceturi a aceluiasi producator, singurul IGP inregistrat al Romaniei. Publicul londonez va putea savura renumitul Mustar de Tecuci, vinurile Paganus si Romania Pitoreasca de la Domeniile Dealu Mare – Urlati, precum si gama de vinuri romanesti de la Ciumbrud reunite sub brandul Domeniile Boieru`. Pastravul afumat, icrele de crap, pastrama pescareasca preparate in Delta din Carpati de catre Doripesco vor face deliciul iubitorilor de peste. Dulceata lu’ Razvan si specialitatile din carne de la Scandia Sibiu vor completa tabloul bunatatilor romanesti prezentate de APAR.

Stand RO schitaOrganizatorii locali estimeaza pentru editia IFE 2013 un numar de circa 30.000 de vizitatori, din care aproape 4.000 straini, in cadrul targului urmand a fi lansat, pentru prima data, si programul “Meet the Buyer”, ce va oferi posibilitatea intalnirii intre marile companii britanice importatoare, distribuitoare si angrosiste de produse alimentare si bauturi, cu firmele expozante. Romania isi propune astfel sa valorifice amploarea acestui targ prin intreprinderea unor degustari de preparate romanesti, menite sa atraga clienti si sa ofere o perspectiva noua si o atitudine pozitiva, lucruri esentiale in crearea contextului de promovare a alimentelor romanesti.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s