Ion Sturza: SEO monitor App, un nou instrument pentru creșterea afacerilor


samsung visa nfcAgenţia SEO monitor a lansat aplicaţia SEO monitor App, care va răspunde într-un format unic la întrebările cheie: Cum pot aduce la mine pe site clienţii care nu caută direct brandul? Ce cuvinte cheie mă plasează cel mai repede în top? Cât de dificil este să ajung acolo şi cum mă pot menţine? De unde vin cu adevărat vânzările, dincolo de traficul direct?

de Marian Crăciun

”SEO monitor App este, în primul rând, un nou instrument pentru creșterea afacerilor și confirmă ideea noastră că tehnologia și inovația sunt un sprijin pentru dezvoltare. Mi-a plăcut ideea integrării parametrilor care pot influența eficiența unor campanii pentru că sunt orientat către rezultate. Munca de cercetare a echipei a adus în plus elemente care fac produsul unic pe piață și sper să avem succes pe piața locală și internațională, punând creativitatea românească în evidență”, a declarat Ion Sturza, președinte GreenLight Invest, fondul de investiții care deține participația majoritară la Bunt Studio, compania care dezvoltă SEO monitor App.

Considerată singura aplicaţie de SEO dedicată managerilor, aceasta oferă într-un format integrat datele privind eficienţa financiară a traficului indirect de pe website-urile companiilor şi contribuie direct la identificarea direcţiilor strategice.

Cosmin Negrescu, CEO, SEO monitor

“Cu SEO monitor App aducem trei inovaţii: claritate în înţelegerea modului în care clienţii ajung pe website, posibilitatea de a vedea care este cea mai rapidă cale de a creşte în căutări, cât şi cum se convertesc vizitele în vânzare. Sunt parametrii care permit o abordare “punct ochit -punct lovit” în privinţa investiţiilor de marketing online”, spune Cosmin Negrescu, CEO al SEO monitor.

Produsul este destinat tuturor celor care îşi doresc înţelegerea mai detaliată a mecanismelor de căutare şi a modului în care pot investi mai eficient resursele pentru a obţine rezultate. Pentru departamentele de marketing din orice domeniu este un instrument strategic pentru a genera vizibilitate în mod eficient. Pentru companiile din segmentul magazinelor online, este o resursă valoroasă de creştere efectivă a vânzărilor.

SEO monitor App este rezultatul unui an de cercetare şi dezvoltare în cadrul agenţiei SEO monitor şi se lansează, în prima fază, pe piaţa din România, în exclusivitate pentru reţeaua de clienţi şi parteneri. Produsul se află în stadiu de Beta, urmând ca, în iunie 2013, să fie lansat public şi pentru piaţa internaţională.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s