COSMOTE România schimbă CEO-ul: Nikolai Beckers


Nikolai BeckersNikolai Beckers a fost numit în funcția de CEO al companiei, începând cu 1 aprilie. Beckers va ocupa, de asemenea, poziția de CEO  în cadrul Romtelecom. După 5 ani în care a urmat un traseu de succes la conducerea operațiunilor OTE din România, Stefanos Theocharopoulos va ocupa funcția de Group Chief Technology & Operations Officer, atât pentru telefonia fixă, cât și cea mobilă, în cadrul OTE Group. În Grecia, dl. Theocharopoulos va conduce o echipă de peste 6.000 de angajați.

Beckers a fost CEO T-Systems Franța începând din septembrie 2011. Acesta are o experiență extinsă în telecomunicații, IT&C, Internet și Social Media. Mr. Beckers și-a început cariera în 1989 în cadrul Deutsche Bank și a ocupat o serie de poziții de management ca Președinte și CEO al Deutsche Telekom Franța, Managing Director al Deutsche Telekom Filipine, Financial Director al T-Online Franța. El a fost, de asemenea, CEO al subsidiarei DT din FYROM. Dl. Beckers deține un MBA la Universitatea din Köln, Germania.

Stefanos Theocharopoulos, CEO COSMOTE România din ianuarie 2008 și CEO al Romtelecom din iulie 2011, s-a alăturat Grupului OTE în 2002. A ocupat pozițiile de OTEGlobe Business Development Executive Director, OTE Investment Services Executive Technology Director, precum și pe cea de membru în Board-ul mai multor companii din cadrul Grupului OTE. Deţine o diplomă în Inginerie Electronică, de la Universitatea Sussex, precum şi un masterat în Comunicaţii Mobile şi prin Satelit, de la Universitatea Westminster.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s