PadFone Infinity, generația următoare de la Asus


padfone infinityASUS a anunțat azi noul gadget PadFone Infinity, un telefon inteligent cu design metalic, dotat cu tehnologie LTE, ecran cu diagonală de 5” și rezoluție Full HD, care se transformă într-o tabletă de 10.1” atunci când este cuplat la accesoriul său de tip docking station, PadFone Infinity Station. Prețul aproximativ al ansamblului PadFone Infinity cu 64GB și PadFone Infinity Station va fi 999 Euro.

de Marian Crăciun

Gadgetul rulează sistemul de operare Android 4.2, dezvoltând performanțe mobile de excepție, grație procesorului de nouă generație Qualcomm Snapdragon™ 600 cu patru nuclee. Sistemul poate atinge o autonomie de până la 19 ore de convorbire în rețea 3G.

PadFone Infinity este cea mai recentă evoluție a liniei noastre PadFone. Acesta combină un design uimitor și o experiență de utilizare fără compromisuri, ce derivă din filosofia noastră Design Thinking.”

Jonney Shih, Președintele ASUS

Design premium, performanțe premium

Cu un design exterior turnat într-o singură bucată din aluminiu similar celui din industria aerospațială, ASUS PadFone™ Infinity este deopotrivă frumos și rezistent. Ecranul său de 5” oferă o rezoluție 1920×1080 pixeli Full HD, cu o densitate de 441 de pixeli-per-inci pentru texte clare precum o pagină tipărită și imagini impresionante cu detalii fine. Telefonul dispune de o capacitate de stocare de 64Gb, procesorul de vârf Qualcomm Snapdragon™ 600 tactat la 1.7GHz și cu patru nuclee, pentru a facilita o experiență premium în operarea sistemului Android, liniară și cu răspuns rapid. La capitolul conectivitate, PadFone™ Infinity încorporează conexiunile de 100Mbit/s LTE și 42Mbit/s DC-HSPA+, asigurând navigarea web și download-ul la viteze mari.

ASUS PadFone™ Infinity este dotat cu o cameră foto foarte performantă cu senzor optic de 13 Megapixeli și un sistem de lentile cu 5 elemente și f/2.0. Imaginile capturate fără întârziere uimesc prin nivelul detaliilor. Un procesor de imagine dedicat îmbunătățește calitatea cadrelor surprinse în condiții de iluminare slabă și îi permite telefonului PadFone Infinity să realizeze până la 100 de poze secvențiale (la 8 frame-uri pe secundă), înregistrând simultan video 1080p Full HD. PadFone™ Infinity poate reda totodată materiale video 1080p Full HD prin portul MyDP compatibil Micro-USB.

Partajează instant aplicațiile și datele mobile

Natura duală a lui ASUS PadFone™ elimină nevoia sincronizării datelor între telefon și tabletă. Datele și setările din noul gadget sunt disponibile instant pe PadFone™ Infinity Station după cuplare. Aplicațiile deschise sunt redimensionate în mod fluid pe ecranul mai mare. Utilizatorul poate face economii pe factura de date mobile, devreme ce un singur abonament este partajat de cele două dispozitive.

PadFone™ Infinity vine cu aplicații noi exclusiviste ASUS, inclusiv SuperNote 3.1 pentru luarea de notițe, Story pentru crearea albumelor foto și ASUS Echo pentru controlul vocal pe PadFone™ Infinity.

Urmând trendul, noul gadget are o autonomie de până la 19 ore de convorbire în rețea 3G, care crește până la 40 de ore prin cuplarea în PadFone™ Infinity Station. PadFone™ Infinity Station înmagazinează suficientă energie pentru a încărca de maxim trei ori bateria telefonului.

Disponibilitate și prețuri

ASUS PadFone Infinity va fi disponibil în Taiwan începând din luna aprilie și ulterior în alte state selectate, începând cu trimestrul 2 al anului 2013. Prețul aproximativ al ansamblului PadFone Infinity cu 64GB și PadFone Infinity Station va fi 999 Euro. Prețurile și specificațiile exacte pot varia de la piață la piață.

padfone_infinity_01_ padfone_infinity_02 padfone_infinity_04 padfone_infinity_05 padfone infinity

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s