Mio îți asigură gratuit GPS-ul pentru furt, tâlhărie sau calamităţi naturale


Mio Spirit 697LMUnul din liderii pieţei de dispozitive GPS din România, Mio Technology a prelungit până la finalul lunii martie oferta de asigurare gratuită pentru dispozitivele GPS noi. Asigurarea acoperă furtul, tâlhăria, deteriorarea produsă de incendiu, inundaţiile, calamităţile naturale sau erorile de utilizare neacoperite de garanţia produsului.

de Marian Crăciun

Compania producătoare de sisteme de navigaţie estimează o creştere de 20% al numărului de asigurări încheiate până la finalul promoţiei. Pentru creşterea estimată, Mio mizează pe gama curentă de gadgeturi GPS, Mio Spirit, echipate cu serviciul de actualizare a hărţilor fără costuri suplimentare, pe toată durata de viaţă a produselor, Lifetime Map Update (LMU).

Oferta de asigurare gratuită este disponibilă pentru orice gadget Mio cumpărat până la data de 31 martie 2013, de persoane fizice sau juridice, și are o valabilitate de 12 luni calendaristice de la data achiziționării. Activarea serviciului se face înregistrând datele utilizatorului, numărul bonului sau al facturii şi seria produsului pe site-ul http://www.miopromo.ro.

Prin acest serviciu, dispozitivele GPS sunt asigurate atât pentru furt, cât şi pentru daune provocate de dezastre naturale sau de manipularea defectuoasă a produsului care nu e acoperită de garanţia oferită de producătorul Mio.

Mio dezvoltă şi promovează produse ce le permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfăşoară operaţiuni pe pieţele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are peste 1.700 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 58 de ţări.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s