McDonald’s își lansează serviciu de livrare și alătură România unui grup select de țări


mcdeliveryDe acum, fast-food-ul este și mai…fast! McDonald’s România intră în trendul lansat de pizzerii și își testează propriul serviciu de livrare la domiciliu. Prima locație: restaurantul din Piața Victoriei.  Potrivit reprezentanților companiei, acest serviciu este disponibil zilnic în intervalul orar 10:00 – 18:00.

de Oana Coșman

”Consumatorii noștri sunt cei la care ne raportăm în fiecare moment – fie că vorbim despre extinderea ofertei de meniu, lansarea de noi servicii ori deschiderea de noi restaurante, dorințele lor reprezintă principala sursă a inițiativelor pe care le susținem constant.  Astfel, prin introducerea noului serviciu de livrare la domiciliu continuăm să răspundem cerințelor consumatorilor McDonald’s, care doresc  să se bucure de produsele lor preferate acasă sau la birou”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

Serviciul McDelivery este activ deja în Singapore (unde a fost lansat încă din 2005, odată cu intrarea companiei pe această piață), India, Pakistan, Hong Kong sau Malaezia.

Totodată, gigantul american a pus la dispoziția clienților o aplicație pentru mobilele și tabletele create de Apple  precum și una destinată fanilor sistemuluid e operare Android – aceasta din urmă este disponobilă doar în Singapore.

McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 65 de restaurante în 21 de oraşe – 28 de restaurante în Bucureşti şi 37 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 clienţi. McDonald’s are peste 3.500 de angajaţi în România.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s