Tehnologii care ne-au schimbat viața, varianta eMAG


10Știm sigur un lucru: trăim într-o eră în continuă schimbare. Tocmai de aceea și tehnologia trebuie să țină pasul cu nevoile omenirii (bine, și reciproca e valabilă). Retailerul online eMAG, cel mai mare jucător de pe piața de profil, a realizat un Top al Tehnologiilor și ne sintetizează cele mai tari gadgeturi și tehnologii lansate în ultima perioadă, cele care ne-au provocat să avem an open mind.

de Oana Coșman

Reprezentanții companiei au analizat fiecare produs lansat pe piața locală în ultimul an, luând în calcul atât inovaţia tehnologică, cât și impactul pe care aceste produse l-au avut în piaţă.

Astfel, o trăsătură comună a tehnologiilor care s-au remarcat anul acesta a fost o tendință accentuată către portabilitate și flexibilitate. Tabletele ultra-compacte, laptop-urile convertibile sau produsele care încearcă să răspundă, cât mai simplu, mai multor nevoi ale consumatorilor au dominat topul în acest an.

“Pe zi ce trece, tehnologia devine o parte tot mai importantă din viața noastră, iar ceea ce ne dorim la eMAG este să îi punem mereu în contact pe consumatorii din România cu cele mai noi și mai inovatoare tehnologii”, spune Lucia Ciucă, Director de Marketing eMAG. “În ultimul an, cele mai populare au fost gadget-urile care au pus pe primul loc flexibilitatea și nevoia tot mai mare de mobilitate a oamenilor, împachetand tehnologia de ultimă oră în designuri portabile și ușoare.”

Tehnologia mirrorless, Tableta Samsung Galaxy Note, lansarea Windows 8 sunt câteva dintre tehnologiile incluse în topul realizat de eMAG.

           

2 thoughts on “Tehnologii care ne-au schimbat viața, varianta eMAG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s