TV Discovery de la Samsung, sau cum să îţi personalizezi programele de televiziune


samsungCoreenii de la Samsung vor prezenta la Mobile World Congress noul serviciu TV Discovery, care oferă consumatorilor o modalitate mai rapidă şi mai uşoară de a găsi şi viziona programe TV şi continut video.

de Oana Coşman

Serviciul oferă recomandări personalizate şi posibilitatea de a cauta în grilele mai multor furnizori de conţinut. O altă noutate vine din faptul că TV Discovery poate fi utilizat pe dispozitivele mobile, televizoarele inteligente Samsung sau pe ambele.

 Printre caracteristicile TV Discovery se numară:

  • Telecomanda universală: se conectează la toate dispozitivele media importante, inclusiv la cele prin cablu, satelit, home stereo, DVD şi Blu-Ray playere, astfel încât utilizatorii nu mai au nevoie de mai multe telecomenzi pentru a-şi gestiona opţiunile de conţinut
  • Recomandări personalizate: Permite descoperirea celor mai relevante programe prin intermediul recomandărilor personalizate
  • Căutare avansată: Le permite utilizatorilor să găsească filme, emisiuni TV şi secvenţe video dintr-o singură căutare.
  • Acelaşi conţinut pe mai multe dispozitive: Le permite utilizatorilor să proiecteze conţinut de pe tabletă pe televizor, sau invers.
  • Social Sharing: Utilizatorii pot trimite prietenilor informaţii despre programele urmărite şi pot vedea ce au vizionat aceştia prin intermediul Samsung TV Discovery.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s