Heineken a facut echipă cu trupa electro britanică Metronomy


metronomy x heinekenDaca albumul de anul trecut, The English Riviera, te-a facut sa incluzi Metronomy in orice playlist, atunci afla ca si prima melodie de pe urmatorul album va fi lansata tot exclusiv de Heineken. Asa ca, pentru a fi in trend, ochii la sticla!

de Marian Crăciun

Recent, celebrul brand de bere olandez, Heineken, a facut echipa cu trupa electro britanica Metronomy pentru a scoate o editie limitata a sticlei lor de aluminiu. In aceste conditii, daca esti fan al trupei si vrei sa fi in trend poti gasi sticla sau pachetul de colectie la colette, in Paris, sau on-line.

Sticla are un design simplu, in alb si verde, membri trupei declarand ca in crearea modelului au fost inspirati de cercetarile fizicianului si muzicianului german, Ernst Ghladni.

Daca vrei sa adaugi doar sticla colectiei tale, atunci pentru aproape 6 euro o poti comanda de pe site-ul colette. Insa pentru die hard fans exista un collector box set, format din sticla de 33cl si un tricou cu acelasi design, care costa 50 euro.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s