Femeile se hrănesc cu lucruri noi și, de aceea, sunt ținta modei


zegaDupă cum bine spunea romancierul englez Anthony Burgess, femeile se hranesc cu lucruri noi si, de aceea, sunt tinta modei. În schimb, barbatii prefera pipele vechi si jachetele rupte, motiv pentru care Zega se adreseaza, in special, femeilor. Totusi, nu sunt ignorate nici celelalte categorii de potentiali clienti.

de Marian Crăciun

Pe o piata in continua dezvoltare in ultimele doua decenii, anul 2012 a adus un nou membru in retailul vestimentar din Romania: Zega, care isi propune sa promoveze o serie de designeri vestimentari romani, mai putin cunoscuti, prin nume ale colectiilor lor, cum ar fi: Gademm, Katerinimou, Pixie Shoes, Passepartous, Glamour by A.T., Cajoux, Nicole Enea, Watermelon si altele.

Pentru a fi in trend, un alt detaliu prin care Zega se deosebeste de celelalte magazine online de imbracaminte din Romania, este colectia proprie de articole vestimentare ce ii poarta numele.

In paralel, brand-uri renumite precum D&G, Guess sau Montenapoleone nu lipsesc de pe rafturile virtuale ale magazinului Zega. Articolele vestimentare disponibile online se vor adapta oricarui eveniment sau anotimp: rochii elegante, de ocazie, sau rochii casual, camasi elegante sau casual, pantofi eleganti sau balerini, cizme, botine, pulovere sau jachete.

This slideshow requires JavaScript.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s