Google, tot mai interesat să deschidă câteva zeci de magazine în SUA


google fashionGoogle se afla tot mai aproape de a deschide câteva zeci de magazine în SUA. Deși decizia nu a fost luată, surse apropiate companiei susțin că inaugurările pot avea loc chiar înainte de sezonul viitor al sărbătorilor de iarnă. Scopul: de a-şi îmbunătăţi profilul în rândul cumpărătorilor, pentru produse precum aparatele Google Nexus şi Chromebooks, scrie Forbes.ro.

de Marian Crăciun

Cu toate că informaţia a fost publicată prima oară de site-ul 9to5Google.com, ulterior a fost difuzată de mai multe publicaţii specializate în tehnologice.

Potrivit informațiilor MarketWatch, Google ar putea deschide magazinele în principalele zone metropolitane din SUA, pentru a crește vânările propriilor “gadgeturi” ca Google Nexus şi Chromebooks și în sezonul viitor al sărbătorilor de iarnă.

În prezent, Google operează Chrome Stores în interiorul magazinelor Best Buy.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s