Panasonic inventează noi gadget-uri pentru a rămâne în trend și anul acesta


A100_Slant_DGama largă de camere foto și video de la Panasonic vine în întâmpinarea diferitelor stiluri de viaţă ale clienţilor, care doresc să fotografieze, să filmeze, să redea şi să partajeze imagini de înaltă calitate, mai simplu şi mai practic. Tehnologiile revoluţionare încorporate în toate camerele foto și video ale acestei game îmbunătăţesc accesibilitatea de fotografiere și filmare, vizualizare, arhivare şi partajare a imaginilor. Totul pentru ca Panasonic să fie în trend cu moda GADGET-URILOR de pe piață și în 2013!

 de Marian Crăciun

Panasonic a anunţat, recent, şase camere video noi full-HD, prin care îşi extinde linia de produse pentru anul 2013. Noua gamă include modelele HC-X920, HC-V720, HC-V520, HC-V510, HC-V210 şi HC-V110. Camerele video oferă funcţii Wi-Fi integrate, care permit controlul vizualizării live de pe un dispozitiv mobil sau o tabletă PC, precum şi transmisia în timp real pentru familia şi prietenii care locuiesc în alte ţări. Pentru a fi în trend cu tehnologia, Panasonic prezintă și camera video HX-A100 portabilă, cu funcţie mâini libere, creată pentru a le permite utilizatorilor să surprindă şi să partajeze aventurile lor de zi cu zi.

Totodată, cele mai noi camere video active de la Panasonic, modelele HX-WA30 şi HX-WA3, sunt camere video noi, puternice, full-HD (1.920×1.080). O parte din seria WA, care a devenit populară mulţumită designului rezistent la apă al camerelor video, respectiv HX-WA30 şi HX-WA3, permite realizarea filmelor şi a fotografiilor confortabil, utilizând o singură mână, chiar şi în medii umede şi reci, cum ar fi pe pârtiile de schi.

În paralel, noul LUMIX DMC-TZ40 este actualmente cel mai avansat aparat foto-video hibrid de la Panasonic. Cu o calitate excepţională a imaginii şi o serie de specificaţii care includ un zoom optic de 20x, înregistrare video 50p full-HD şi conectivitate Wi-Fi, acesta este ideal pentru cei care caută o cameră care bifează toate cerinţele, fără compromis.

Oriunde vă aflaţi în lume, modelul LUMIX TZ40 – una din cele mai subţiri camere compacte digitale, cu zoom optic de 20x – este perfect pentru documentarea tuturor momentelor, indiferent de situaţie sau context. Cu un design simplu, inteligent şi elegant, şi disponibil în diferite culori, există un aparat LUMIX TZ40 care întruneşte toate preferinţele.

Cei de la Panasonic au făcut din LUMIX FT5 cel mai nou model de cameră robustă, care vă dă siguranţa că indiferent de locul în care vă aflaţi (sub apă, cu animale marine, căţăraţi pe un perete de stâncă sau explorând aleile bătute de vânt ale unei pieţe dintr-o ţară străină), veţi putea realiza cele mai bune instantanee posibile, fără a vă îngrijora că aparatul dvs. face sau nu faţă condiţiilor date. Cu o rezistenţă la apă de până la -13 metri, la şocuri pentru căderi de la 2 metri, la îngheţ, cu temperaturi de până la -10 grade Celsius şi la o presiune de 100 kg, LUMIX FT5 este într-adevăr „omul de fier” de pe piaţa de aparate foto-video compacte.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s