Eşti fashion addicted? Nu rata Fashion Matters – Fashion&Vintage Fair!


Fashion Matters – Fashion&Vintage FairPentru femei și mai ales pentru femeile pasionate de modă, luna martie nici că nu putea începe mai bine. Între ghioceii din 1 Martie și cadorule din 8 Martie, ele se pot răsfăța la cel mai cool eveniment de gen din această primavară: Fashion Matters – Fashion&Vintage Fair! Un proiect original Slow Retail, evenimentul din weekend-ul 2-3 martie este gândit pentru pasionatelor de modă care se opun uniformizării şi produselor de serie şi care susţin experienţa achiziţiilor aparte opusă plictisitorului shopping la mall.

de Marian Crăciun

Târgul care îi reuneşte pe cei mai vizionari şi creativi dintre tinerii designeri români se va desfăşura, la Shakespeare Bar, în Centrul Vechi (strada Blănari, numărul 21), între orele 12:00 şi 19:00. La Fashion Matters – Fashion&Vintage Fair îi poți regăsi pe tinerii designeri români, creatori de piese vestimentare şi de accesorii în serie limitată sau unicat, colecţionari ai unor piese vintage autentice.

Nu vor lipsi surprizele pentru a fi în trend cu moda! Tânăra actriţă Doiniţa Oancea va prezenta, în cadrul târgului, prima ei colecţie de haine Gipsy Punk, realizată sub brand-ul propriu, Dilo’s. În paralel, în cadrul evenimentului, echipa unuia dintre cele mai renumite saloane din Bucureşti, Artist Salon, va face demonstraţii de hair-styling, iar make-up artistul Steluţa Pahonţu, demonstraţii de make-up profesional.

Iar cele mai norocoase dintre voi, cele care vă alege hainele potrivite pentru sezonul de primăvară, veți fi răsplătite cu sute de premii excepţionale: servicii-cadou la Artist Salon, vouchere valorice pentru servicii de wellness şi beauty la Centrul Eter Beauty&Wellness, abonamente de kangoo jumps si fitness la Kfit şi Kgym Fitness, sucuri naturale de la Biosens.

Totuși, nu uitați să vă notați în calendar și data de 9 Martie – Ziua Bărbatului. Atunci puteți cumpăra un gadget cool pentru iubit, prieten, soț!

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s