adidas lansează Energy Boost!


SS13_Boost_PR_Portrait_F_H_01adidas setează noi standarde în industrie, odată cu lansarea tehnologiei inovatoare pentru amortizarea impactului cu solul. Cu un retur revoluționar de energie, amortizare superioară, confort optim pentru orice tip de picior și adaptabilitate termică, adidas prezintă pantoful sport Energy Boost! Pantoful sport Energy Boost va fi disponibil în magazinele adidas începând cu luna martie 2013.

Inovația BOOST pornește de la un material revoluționar, care amortizează impactul piciorului cu solul. Bazat pe un proces de dezvoltare inovator, creat de partenerul adidas, BASF (lider mondial în produse chimice), materialul solid granular (TPU) este supus unei explozii și transformat în mii de capsule mici de energie, care alcătuiesc această talpă unică a pantofilor sport. Cu structura celulară unică, capsulele de energie captează și apoi eliberează energia mai eficient, la fiecare pas.

Testele realizate de către Echipa de Inovație adidas demonstrează faptul că acest material durabil, disponibil exclusiv pentru produsele adidas Energy Boost, asigură cel mai mare retur de energie dintre toate produsele industriei pentru alergare.

adidas se dedică creării de produse inovatoare, care ajută atleții să își dezvolte performanțele. Odată cu BOOST™, dăm startul unei revoluții în materie de amortizare a impactului piciorului cu solul. Tehnologia BOOST™ asigură cel mai mare retur de energie din industrie”

Eric Liedtke, Head of Sport Performance

„Pe scurt, Energy Boost este cel mai performant pantof pentru alergare al momentului și va revoluționa întreaga industrie”.

This slideshow requires JavaScript.

Echipa de Inovație adidas a comparat materialul spumă cu tehnologia BOOST cu materialul standard folosit în pantofii sport pentru alergare, spuma EVA (Ethylene-vinyl acetate). Testele arată că, atunci când este transferată de la +40°C la -20°C, spuma BOOST™ este de 3 ori mai rezistentă la această schimbare decât materialul standard EVA, deci oferă o alergare constantă.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s