Samsung aduce două noi (foto) modele GALAXY echipate cu Jelly Bean


GALAXY Fame Product Image (1)Modele “Young” și “Fame” de la Samsung au fost create special pentru tinerii utilizatori care își doresc performanță și stil. GALAXY Young, disponibil în culorile alb, albastru închis, roșu închis și argintiu metalizat, este un partener inteligent, cu sistem de operare Android, accesibil pentru generația tânără. GALAXY Fame, disponibil în alb perlat și albastru metalizat, combină de asemenea performanța cu design-ul elegant.

Atât GALAXY Young cât și GALAXY Fame oferă o experiență de utilizare deosebită datorită echipării Android™ 4.1 (Jelly Bean), care permite accesul rapid de la o aplicație la alta și mai multă ușurință în realizarea și distribuirea fotografiilor. Procesorul de 1GHz asigură o viteză rapidă de operare pentru multitasking și încărcare rapidă a paginilor web. De asemenea, cu 4GB de memorie internă și o capacitate a acumulatorului de 1300 mAh, utilizatorii se pot bucura de o utilizare îndelungată a serviciilor multimedia și de un timp generos pentru convorbiri. Conectivitatea prin Wi-Fi Direct permite o distribuire ușoară de conținut între dispozitivele aflate în proximitatea lui.

Modelele GALAXY Young și GALAXY Fame au pre-instalat Samsung Game Hub Lite, aplicație care facilitează accesul la cele mai bune jocuri mobile, optimizate pentru aceste dispozitive. Software-ul Samsung de gestionare a telefonului, S Cloud, oferă opțiuni sigure și simple de sincronizare, de back-up și stocare de informații, cum ar fi lista de contacte, bookmarks și SMS-uri.

Aceste noi dispozitive percep, de asemenea, mișcările utilizatorului cu ajutorul interfeței intuitive Motion. Spre exemplu, dacă utilizatorul este în imposibilitatea de a prelua un apel, poate întoarce aparatul cu fața în jos pentru a dezactiva sunetul soneriei.

Samsung Galaxy Young

Cu un cadru compact și curbat, GALAXY Young are un design ergonomic și linii simple, care fac mai ușoară manevrarea. Dincolo de eleganța sa, ecranul HVGA full touch de 3,27 inci face ca vizualizarea fotografiilor, mesajelor și multimedia să fie clare și detaliate. Dropbox oferă acces la fișierele utilizatorului oriunde s-ar afla.

Samsung Galaxy Fame

Samsung GALAXY Fame este un dispozitiv elegant și puternic. Cu o cameră de 5 megapixeli, utilizatorii pot capta momentele prețioase de zi cu zi. Este dotat cu Bluetooth® 4.0, pentru a permite distribuirea instantanee de informații de la / către alte dispozitive Bluetooth activate. De asemenea, echipat cu NFC, cu GALAXY Fame poți comunica ușor, prin funcția S Beam cu alte smartphone-uri Samsung, prin simpla atingere a celor două dispozitive.

GALAXY Fame Product Image (1) GALAXY Fame Product Image (2) GALAXY Fame Product Image (3) GALAXY Fame Product Image (4) GALAXY Young DS Product Image (1) GALAXY Young DS Product Image (2) GALAXY Young Product Image (3) GALAXY Young Product Image (4) GALAXY Young SS Product Image (1) GALAXY Young SS Product Image (2)

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s