Paravion îți personalizeză călătoria prin SMS


smsSa te adaptezi din mers nevoilor din ce in ce mai crescute de mobilitate, flexibilitate si rapiditate ale clientilor este tot ceea ce ai de fact in aceste zile. Agentia de servicii turistice online Paravion a mizat pe inovatie si a ales sa lanseze primul serviciu de SMS din Romania care ofera informatii personalizate si in timp real celor care s-au abonat la acest serviciu odata cu rezervarea online a calatoriei. 

Remus Visan, Deputy Managing Director Paravion Tour sustine ca, odata ce ai programat o calatorie prin Paravion, poti opta sa te abonezi la primirea unui SMS cu un link personalizat, de unde poti accesa in timp real toate informatiile necesare unei calatorii. Primesti astfel codul rezervarii online, prognozele meteo ale destinatiei de calatorie sau actualizari in timp real privind eventualele modificari la orarul zborului rezervat. Practic, prin intermediul SMS-ului, Paravion aloca un „agent de turism personal”, virtual, fiecarui calator.

Remus VisanServiciul este foarte util deoarece iti actualizeaza in timp real informatiile despre calatorie iar daca de exemplu ai o modificare la orarul de zbor programat, serviciul te va anunta oriunde esti, diminuand astfel impactul acestui tip de neplaceri”

Remus Visan, Deputy Managing Director Paravion Tour

Nu in ultimul rand, rezervarea online a calatoriei si, ulterior, noua metoda de client service prin intermediul unui SMS diminueaza resursele alocate de marile companii departamentelor special insarcinate cu rezervarile de calatorie, cheltuielile cu telefonia si eventualele deplasari si intalniri cu agentul de turism.

Javier Garcia del ValleTraversam o epoca a evolutiilor tehnologice foarte rapide, in care toti suntem dependenti de telefonul mobil si in care toti ne dorim pachete de servicii personalizate. De aceea, serviciul de notificare Paravion prin SMS aliniaza serviciile de turism profesionale la noile standarde de mobilitate, eficienta si accesibilitate la care se asteapta calatorul modern”

Javier Garcia del Valle, EVP / CEO Happy Tour Grup.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s