La ce să vă așteptați de la o vacanță de 100.000 de dolari


HamoD8_3327_B(1) Pentru că Ziua îndrăgostiților pândește după colț și dacă  oscilați, încă, asupra cadoului potrivit pentru persoana iubită, ne-am gândit să vă oferim o mână de ajutor. Asta dacă vă plac vacanțele exotice și vă puteți lipsi de 100.000 de dolari. Astfel, pentru a beneficia de cea mai tare vacanță din viața voastră, vă invităm să încercați serviciile Qualia Resort (stațiunea este situată pe Insula Hamilton din zona Marii Bariere de Corali).

Puteți achiziționa pachetul în valoare de 100.000 de dolari ca și cadou pentru Valentine’s Day, însă îl puteți folosi până la finalul acestui an. Ce primiți în schimbul acestei sume?

De exemplu o călătorie cu un avion privat de la Sydney, Melbourne sau Brisbane până pe insulă, șapte nopți de cazare în cadrul resortului (unde veți fi serviți cu mic dejun a la carte și cină), plimbări cu elicopterul, un prânz privat pregătit special de chef-ul Qualia, plimbări cu yachtul, tratamente spa, acces la terenul de golf sau o croazieră exclusivistă.

HamoD8_3210HamoDay9_3488_HR(1)qualia_QLD spanner crab_ heirloom tomato_ avocado_2HamoD8_3073

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s