COSMOTE My Tab, prima tabletă sub brand propriu


COSMOTE My TabCosmote lansează My Tab, prima tabletă sub brand propriu, un produs ce oferă atât performanţă, cât şi accesibilitate. Tableta 3G HSPA are un procesor Dual-Core de 1GHz şi 512 MB memorie RAM, permițând apeluri de voce, SMS-uri şi MMS-uri. COSMOTE My Tab are o memorie internă de 4 GB care poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui card microSD, o baterie de mare putere de 6000 mAh şi un încărcător micro USB.

”Vânzările de tablete sunt în creştere, majoritatea fiind achiziţionate cu un abonament de date, demonstrând că românii continuă să fie activi online şi, de asemenea, interesaţi de conţinut video. De aceea, noua tabletă are preinstalate două dintre cele mai descărcate aplicaţii – Dolce Mobile TV şi web’n’walk”,  a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

Camera foto de 5MP cu autofocus, înregistrare 720p HD şi flash LED inclus, este perfectă pentru a fotografia sau înregistra clipuri, care pot fi foarte uşor distribuite în reţelele sociale sau prin e-mail. Pentru o doză suplimentară de divertisment, COSMOTE My Tab are preinstalate aplicaţiile Dolce Mobile TV şi web’n’walk, astfel încât emisiunile TV preferate şi cele mai noi ştiri să fie mult mai uşor de accesat şi de vizionat, pe un ecran de 9,7 inci cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli.

Pachetul COSMOTE My Tab, ce conține și husă, este disponibil la 1 leu cu abonamentul Connect XXL care, pentru 30 de euro/lună (TVA inclus) oferă 150 GB trafic de date inclus. Mai mult, clienţii COSMOTE  care activează pentru prima dată un abonament de Internet mobil până pe 28 februarie 2013, pentru o perioadă de 24 de luni, vor beneficia de un discount de 100% pentru primele două luni de contract. COSMOTE My Tab este disponibil şi fără abonament, la preţul de 999 lei.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s