Samsung GALAXY Xcover 2 sau cum poți face fotografii sub apă


samsung galaxy xcover 2GALAXY Xcover 2 este creat pentru a rezista celor mai ostile condiţii în aer liber, indiferent dacă utilizatorul se află la muncă sau la joacă. Este prevăzut cu protecţie împotriva prafului şi nisipului. Este rezistent şi la apă până la o adâncime de un metru timp de 30 de minute (certificat IP67). Utilizatorii pot fotografia acum sub apă apăsând direct tasta foto, pot ţine bine aparatul cu ajutorul curelei de susținere şi nu este nevoie să se îngrijoreze dacă scapă telefonul pe jos întrucât posibilitatea de blocare a capacului bateriei oferă protecţie suplimentară.

Datele Google map pre-descărcate, un GPS + GLONASS îmbunătăţit, care scurtează detectarea semnalului de satelit cu până la 20% pentru urmărirea mai precisă a locaţiei utilizatorului, echiparea cu blitz LED a aparatului foto, care poate fi folosit drept lanternă, şi capacitatea bateriei de 570 ore (1700 mAh) fac din GALAXY Xcover 2 cel mai bun partener smartphone pentru explorări în aer liber.

În plus, aplicaţia Cardio Trainer Pro va ajuta utilizatorii să își atingă obiectivele de fitness, prin crearea unui program de training adaptat și verificarea progresului.

GALAXY Xcover 2 Product Image (1) În fiecare zi, utilizatorii se pot aştepta la performanţe puternice din partea GALAXY Xcover 2, smartphone-ul Samsung cu carcasă robustă. Display-ul WVGA viu colorat, de 4 inci (100,8 mm), oferă unghi vizual clar şi extins, camera de 5 megapixeli şi camera video frontală VGA vor permite utilizatorilor să înregistreze momentele preţioase la o rezoluţie mare. Dispozitivul este dotat cu Bluetooth® 4.0, oferind o conectivitate mai bună cu un consum redus de energie, capabil să detecteze dispozitive la distanţe de 50 de metri. Procesorul dual core de 1GHz GALAXY Xcover 2 asigură o viteză de operare rapidă pentru multitasking fără cusur, încărcare mai rapidă a paginilor web şi tranziţii UI mai uşoare.

GALAXY Xcover 2 Product Image (6)Samsung GALAXY Xcover 2 rulează Android™ 4.1 (Jelly Bean) care permite tranziţii mai rapide şi mai fine pe ecran şi oferă o interfaţă îmbunătăţită pentru utilizator, datorită panoului de notificare mai uşor de utilizat. Fiind un telefon premium Samsung Android™, dispozitivul este dotat cu o serie de caracteristici şi servicii inovatoare pentru a crește performanţa şi experienţa de utilizare.

Intuitivul Motion UI percepe mişcările utilizatorului, astfel că întoarcerea telefonului activează profilul silențios; datele pot fi sincronizate, iar back-up-ul poate fi făcut cu S-Cloud; S Voice permite utilizatorilor să controleze telefonul prin utilizarea vocii, permiţând vizualizarea prognozei meteo săptămânale, a numărului de contact căutat sau chiar fotografierea în timpul apelului.

GALAXY Xcover 2 Product Image (5)

Funcția Best Shot recomandă cel mai bun cadru dintr-o serie de fotografii; dacă utilizatorul se uită la ecran, funcția Smart Stay reduce luminozitatea în consecinţă. Utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de toate beneficiile Samsung Hubs, inclusiv de cele mai recente versiuni ale Readers Hub, Video Hub, Game Hub şi Music Hub.

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s