Mobile 2013 – 800 milioane de smartphone-uri cu Android și 300 milioane de iPhone-uri


etsy-android-poptopCă iPhone și Samsung duc un război surd pentru supremație știm și noi. Acum aflăm, însă, că, până la sfârșitul acestui an, nu mai puțin de 1,4 miliarde smartphone-uri vor fi în mâinile noastre! 798 de milioane dintre ele vor rula cu Android, 294 milioane de euro vor rula iOS de la Apple și 45 de milioane de euro vor rula cu Windows Phone, potrivit unui nou studiu realizat, recent, de ABI Research.

Studiul celor de la ABI indică o rată anuală de creștere de 44 la sută a smartphone-urilor pentru anul 2013. ABI Research prezice că alte 20 de milioane de telefoane BlackBerry 10 vor fi “active” până la sfârșitul anului.

“2013 ar trebui să reprezinte un real succes atât pentru Microsoft cât și pentru BlackBerry. Până la sfârșitul anului ne așteptăm să fie în uz circa 45 milioane de telefoane cu Windows Phone și aproape 20 de milioane de BlackBerry 10”

Aapo Markkanen, analist ABI

Mai multe detalii aici.

Image credit: Etsy

About Marian Crăciun, Journalist

For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today? And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something - Steve Jobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s